Coronavirus : mesures de déconfinement et les informations concernant vos cours et votre stage se trouvent ici !

DÉTAILS DE LA FORMATION

Prix: 29 euros

Dates:

 

 

S'inscrire à la formation

Elevator pitch (NL)

Inhoud en vorm van een goede pitch

Elevator pitch… Een vast begrip in de wereld van de start-ups.  Waar gaat het eigenlijk over en vooral, hoe maakt u een goede en krachtige pitch ?

In deze workshop leren wij u hoe u uw kernboodschap krachtig kan overbrengen en hoe u tewerk moet gaan bij het opstellen van uw pitch.  De opleiding brengt een stap voor stap werkmethode.  Na een theoretische uiteenzetting met vele voorbeelden kan u tijdens de workshop zelf aan de slag.  Op het einde van de workshop kan u, indien gewenst, uw pitch voorlezen.

Deze opleiding beperkt zich tot de inhoud en de vorm van een pitch.  Hoe u uw pitch moet overbrengen naar uw publiek maakt deel uit van een andere opleiding uit het programma “Passeport Réussite”, namelijk: Communicatie en energie.

Dezelfde workshop wordt ook in het Frans gegeven onder de titel: Construire son pitch.

Formateur:

Nancy Geens

Als juriste heeft Nancy meer dan 15 jaar KMO’s bijgestaan met advies, begeleiding en belangenbeheer.  Daarna heeft ze haar carrière uitgebouwd in de opleidingssector en ontwikkelt ze onder meer programma’s voor starters en ondernemers.

Bijna 10 jaar geleden heeft ze de theaterwereld ontdekt en heeft ze zich gespecialiseerd in België en in het buitenland in de acteertechnieken van Michael Chekhov, een Russische acteur en regisseur.  Ze past deze acteermethodes toe op het bedrijfsleven, onder meer in workshops rond actieve en bewuste uitstraling, communicatie, verandering in organisaties en de samenleving…

Voir tous les détails de cette formation