Coronavirus : mesures de déconfinement et les informations concernant vos cours et votre stage se trouvent ici !

Communicatie en energie (NL)

Technieken uit de theaterwereld om uw lichaamstaal te verbeteren

U kent uw project door en door.  En nochtans is het vaak moeilijk om het duidelijk over te brengen en bijgevolg haken uw gesprekspartners af?  Zelfs wanneer de inhoud klaar en duidelijk is, kan u toch niet overtuigen.  Inderdaad, communicatie is grotendeels non-verbaal.

In deze workshop leert u hoe u de aandacht van uw publiek kan trekken en hoe u uw boodschap kan overbrengen.  We maken hiervoor gebruik van technieken uit de theaterwereld die u laten ervaren hoe uw lichaam een instrument van uitdrukking van ideeën, gedachten of intenties kan zijn.  We leren u ook hoe u zich beter kan concentreren en hoe uw innerlijke energie aan te wenden bij non-verbale communicatie.

Deze workshop is praktisch ingericht.  Wij raden u aan om kleding te dragen waarin u zich gemakkelijk voelt en los kan bewegen.

Op het einde van de workshop krijgt u de gelegenheid om uw project te pitchen.  Wij vragen u daarom om een presentatie van een of twee minuten voor te bereiden.

Dezelfde workshop wordt ook in het Frans gegeven onder de titel: Le corps, un outil de communication.

Formateur:

Nancy Geens

Als juriste heeft Nancy meer dan 15 jaar KMO’s bijgestaan met advies, begeleiding en belangenbeheer.  Daarna heeft ze haar carrière uitgebouwd in de opleidingssector en ontwikkelt ze onder meer programma’s voor starters en ondernemers.

Bijna 10 jaar geleden heeft ze de theaterwereld ontdekt en heeft ze zich gespecialiseerd in België en in het buitenland in de acteertechnieken van Michael Chekhov, een Russische acteur en regisseur.  Ze past deze acteermethodes toe op het bedrijfsleven, onder meer in workshops rond actieve en bewuste uitstraling, communicatie, verandering in organisaties en de samenleving…

Voir tous les détails de cette formation